Et whitepaper fra Skill

9 steg til økt omsetning

Endring i kjøpsmønster Forbrukerne kjøper i dag på en helt annen måte enn for 5 til 10 år siden. Derfor må bedriftene endre måten de selger på. Det ligger en forventning hos forbrukerne at de finner informasjon om produktene de leter etter på internett. Dagens forbrukere gjør det meste av sin research på nett, lenge før du hører fra dem, og dette må bedrifter forholde seg til. Ofte er de forbi både research- og evalueringsfasen før de kommer i kontakt med en selger. Når de så tar kontakt med salg, er de gjerne allerede på BOFU-stadiet og er kjøpsklare!

Dokumentinformasjon

Produkt: Whitepaper
Kategori: Programvare, Business Management
Språk: Norsk
Format: PDF
Filstørrelse: 466 kB
Publisert: 6.11.2017
Andre har også lastet ned
Tittel: Disse 11 skrittene forbereder virksomheten på CRM
Bedrift: EG Norge AS
Språk: Norsk
Format: PDF
Filstørrelse: 2119 kB
Dato: 7.9.2017
Tittel: Slik lykkes du med IT-kompetanse 2018
Bedrift: Computerworld
Språk: Norsk
Format: PDF
Filstørrelse: 1758 kB
Dato: 31.1.2018
Tittel: Potensiell avkastning på investering (ROI) av én løsning for behov-til-betaling
Bedrift: Basware
Språk: Norsk
Format: PDF
Filstørrelse: 463 kB
Dato: 20.4.2018
Tittel: Skal bedriften ha nytt ERP-system? Her er sjekklisten så du velger de riktige leverandørene
Bedrift: EG Norge AS
Språk: Norsk
Format: PDF
Filstørrelse: 1024 kB
Dato: 2.5.2018
Tittel: General Data Protection Regulation (GDPR) Services
Bedrift: NTTSecurity
Språk: Engelsk
Format: PDF
Filstørrelse: 648 kB
Dato: 30.6.2017
Tittel: Valg av ERP-løsning
Bedrift: ITbransjen særtrykk
Språk: Norsk
Format: PDF
Filstørrelse: 941 kB
Dato: 26.10.2017
Tittel: Slik sikrer du deg mot phishing
Bedrift: Computerworld
Språk: Norsk
Format: PDF
Filstørrelse: 648 kB
Dato: 15.3.2018
Tittel: Guide til et vellykket ERP-prosjekt
Bedrift: iStone
Språk: Norsk
Format: PDF
Filstørrelse: 108 kB
Dato: 30.4.2018
Tittel: Forretningscase: automatisering av fakturahåndtering
Bedrift: Basware
Språk: Engelsk
Format: PDF
Filstørrelse: 1569 kB
Dato: 20.4.2018